3 gode grunde til at bestille måltidskasser fra Marley Spoon

I den travler hverdag hvor tid er en mangelvare, kan det være svært at få tid til at finde på spændende måltider til familien og få handlet ind til aftensmaden. Derfor kan vi tilbyde dig måltidskasser, som indeholder friske råvarer, ingredienser og opskrifter på måltider, så alt du skal gøre er at følge vores simple opskrifter og lave maden frisk til din familie. Måltiderne kommer i simple indpakninger, så du med sikkerhed ved, hvilke råvarer der skal anvendes til hvilke opskrifter, hvilket gør oplevelsen simpel og enkel. En måltidskasse er fleksibel for dig, afhængigt af dit behov. Og leder du efter sunde, lækre råvarer og et miljøbevidst produkt, så bør du vælge en måltidskasse fra Marley Spoon. Læs med her når vi giver dig 3 gode grunde til at bestille en måltidskasse fra Marley Spoon:

1. Kvaliteten i top og miljøet tages i betragtning

Hos Marley Spoon er det vigtigste at give kunderne en god smagsoplevelse. Derfor vælges råvarerne fra lokale producenter, som med garanti kan levere den bedste kvalitet på markedet. De lokale produkter er også et valg for at være mere miljøbevidst omkring de måltidskasser, som Marley Spoon tilbyder. Hermed sikrer Marley Spoon, at kødet kommer fra dyr, som har haft det godt, at ingredienserne ikke indeholder farvestoffer og lignende, og at råvarerne er dyrket ordentligt. Derudover kommer måltidskasserne fra Marley Spoon i bæredygtige løsninger, hvor varerne leveres i 100% væredygtige genbrugsmaterialer, og med køleelementer lavet af 85% sukkerrør. Og måltidskasser fra Marley Spoon indeholder portioner nøje tilpasset antallet af personer, du har bestil til, så madspil undgås. 

2. Nemt og fleksibelt abonnement til din tavle hverdag

Marley Spoon tilbyder en abonnements løsning på deres måltidskasser, så du automatisk modtager måltider, som baserer sig på dine præferencer. Du vil have en profil online, som du kan gå ind og opdatere efter dine egne behov. Her kan du for eksempel vælge, hvor ofte du vil modtage dine måltidskasser, hvor mange portioner du vil modtage, hvilke slags opskrifter du gerne vil have eller hvor du vil modtage dine måltidskasser henne. Du kan også opgive, hvis du for eksempel skal på ferie, så du kan sætte abonnementet på pause – det er helt fleksibelt for dig. 

3. Opskrifter til enhver smag

Marley Spoon har ikke nogle bestemte former for måltidskasser. Du vælger helt selv hvad du foretrækker, og så sammensætter Marley Spoon dine måltider efter dette. Vi lægger mere end 20 forskellige opskrifter op om ugen – lige fra vegetariske retter til retter med fokus på ernæring.