Glemmer du også at tage dine piller?

Husk dine piller

Det er utroligt vigtigt at huske sine piller, for man tager dem af en grund. Om det så er noget medicin du har fået af lægen, p-piller, smertestillende eller bare vitaminpiller, så er det vgtigt at du tager dem når du har fået det at vide. Dog har mange svært ved at huske at tage deres piller, fordi hverdagen er uforudsigelig, og der kan ske mange ting som resultere i, at man ikke lige husker at dem taget den dag. Det kan have store konsekvenser at glemme dem og kan resultere i nogle grimme situationer. Hvis du også vil have hjælp til a thuske at tage dine piller, kan du gøre det ved at anskaffe dig en pilleæske fra pilleæske. Med den er du sikker på altid at huske dine piller.

Fordele ved en pilleæske

– Den har fire forskellige rum, som du kan opbevare dine piller i. Så kan du fordele dem som du har lyst, og dele dem op så du kan kende forskel. Du kan både lægge forskellige typer piller derned, eller endda dele dem op ud fra hvilken dag du skal tage dem. Så er det nemnt for dig at holde overblik og ikke blande dine piller sammen, men altid vide hvad der er hvor. 

– Den kommer med en alarm. Du kan sætte alarmen for at minde dig om hvornår du skal tage dine piller. Så kan du være sikker på at huske det lige gylidgt hvor du er og hvad du laver, og behøver ikke bekymre dig om at tænke på det i løbet af dagen. Så kan du føle dig tryg og aldrig igen glemmea t tage pillerne. Du kan endda sætte op til fem alarmer ad gangen, så du kan sætte den for de næste par dage på én gang. Så er du sikker på at huske det. Æsken vibrerer også let når den ringer, så du diskret kan lægge mærke til det.

– Den har en nem og praktisk størrelse som gør at du kan tage den med på farten lige gyldigt hvor du er. Du kan have den i lommen, i din håndtaske eller i rygsækken alt efter hvad der passer dig bedst. Størrelsen gør, at det er nemt for dig altid at have den med, så du kan høre alarmen når du ringer for at huske dine piller. Så bliver det heller ikke nemmere at huske sine piller igen.

Du kan se mere på dingadget.dk ved at klikke her