Her er de sjoveste spil til iPhone

Der findes mange ting, du kan bruge din telefon til efterhånden. Der er nærmest ikke dét, den lille computer, ikke kan klare, og det er også blevet en god underholdning til en spilleaften eller inden en bytur. Der findes en række sjove og gode spil, du kan bruge tid på at underholde dig med eller dygtiggøre dig med. Vi har samlet nogle af de sjoveste iphone spil til iPhones her: 

 

Mario spil 

Ligesom vi kender det fra gamle dage og fra vores gameboys i barndommen, kan du nu spille mario på din iPhone, da apple har lavet et samarbejde med Nintendo, der kan bruges på IOS. Spillet er, som du kender det, hvor Mario løber til højre i skærmen, og det egner sig både til børn og voksne, med lidt barnlige sjæle. Det kan bruges hvor du også spiller mod dine venner, hvor I kæmper om flest mulige point i spillet. 

 

Læringsspil 

Der findes en række gode læringsspil til iPhone, hvor du kan dygtiggøre dig og blive bedre til f.eks. matematik eller andet. Det er super brugbart, hvis du vil øve nogle forskellige skills, og det fungerer både for børn og voksne. Du kan eksempelvis finde matematik og regnespil, der gør det sjovere at lære nogle ting, der måske fremstår svære for dig normalt. Derudover findes der også stavespil, geografispil og andet, som allesammen er en virkelig god og skæg måde at lære på. Det kan også være spil som suduku eller kryds og tværs. Alt tæller som læringsspil, hvis det er noget, du bruger din hjerne på, og det bliver kun sjovere, hvis det er en slags spil, når du skal lære. 

 

Brætspil på telefonen

Vi kender allesammen brætspil i den rene format, hvor man sidder med vennerne og spiller, og det har fået revanche de seneste år. Der findes en række af dem, der kan bruges til iPhone også, så du kan spille med/mod dine venner, selvom I ikke er sammen. Du kan bl.a. spille Partners og Ego på telefonen med og mod dine venner. Det gode ved det er, at du kan spille mens I er fra hinanden. 

 

Spil mod telefonen

Vil du selv spille, men kender ingen, der har mulighed, er der en række spil, du kan spille mod tilfældige modstandere eller mod telefonen. Man kan f.eks. spille backgammon mod telefonen, hvis du ikke har tid til at sidde på en café og spille mod vennerne.