Rejs billigt ud på denne måde

I denne artikel giver vi dig et forslag til, hvordan du kan rejse ud i verden for ganske få penge. Der er mange forskellige måder, man kan tage rundt i verden uden at det kræver det store budget, så forslaget her i aritklen er bare ét ud af mange.

Sommeren er over os, men i år, hvor coronavirus har sat sit spor på Danmark og resten af verden, Derfor kommer vi til at holde ferie på en anden måde i år, end vi måske er vant til. Det bliver Danmark, der for mange af os skal nydes, mens rejserne til Sydeuropa og andre steder i verden må vente. Og det er der i og for sig ikke noget nødvendigvis noget dårligt ved. Der er masser af skønne, fantastiske steder at holde ferie i Danmark, og Moder Jord er glad for, at flytrafikken er droslet ned. 

Men hvis du har en lille rejse-entusiast gemt i maven, kan det godt være, at du går og længes efter at komme ud og opleve verdene igen. Måske drømemr du om at komme ud med rygsæk og vandre rundt i bjerge, eller måske vil du gerne ligge på en kyst på den franske riviera og slikke sol og sandgryn.

Fortvivl ej, for det skal du nok komme til. Og så kan du jo bruge coronaens pusterum til at planlægge din næste rejse og gøre dig nogle tanker om, hvordan det skal foregå.

Hvis du har beholdt dit job og fulde løn under coronanedlukningen, kan du eventuelt benytte ventetiden med at spare op til en ekstra lækker rejse. Men hvis opsparing ikke lige er en mulighed, der ligger til højrebenet for dig, er der heldigvis også en hel del måder, man kan rejse ud i verden på et ganske lavt nudget.

I denne artikel vil vi give dig et tip om én af disse måder, hvorpå du kan holde ferie uden at punge ud med store mængder penge til oevrnatning og måltider på restaurant.

Det kommer lige her:

Lav lette arbejdsopgaver mens du rejser

Der findes portaler på internettet, hvor du kan bytte lidt af din til til gengæld for gratis indkvartering og eventuelt også et eller flere gratis måltider hver dag under din rejse.

Workaway er et eksempel på sådan en hjemmeside. Her søger værtsfamilier efter frivillige, som vil dedikere nogle par timer hver dag til at hjælpe til – det kunne være med børnepasning på et børnehjem, med at bygge et hus, med at lave markedsføring for et nyopstartet hotel på Zanzibar eller at hjælpe til i haven på et budhistisk kloster, og arbejdsopgaverne vil altså blive en del af din kulturelle oplevelse på rejsen. Win win.

Hvis du vælger et sted med muligheder for at dykke eller svømme, så tag eventuelt et vandtæt ur med – læs mere her

Find mere her: swisstime.dk