Vælg tidsregistrering fra Dan-Time

På en arbejdsplads kan det være svært at holde overblik over alle kollegaers kommen og gåen i løbet af en dag. Der kan være mange grunde til at folk møder ind senere, tager længere frokost eller går tidligere,m en uanset grunden, så er dette brugbar viden til timeregistrering og lønudbetaling. 

Der findes mange timeregistrerings løsninger og stempelure af forskellige arter, men det er særligt vigtigt at finde et system som passer til dit firmas størrelse og behov. Større virksomheder har brug for større databehandling og mere automatiserede løsninger, hvorimod mindre virksomheder vælger enklere og billigere løsninger. 

Uanset hvad die specifikke behov er, så har Dan-Time det som du leder efter. Hos Dan-Time finder du et stort udvalg af forskellige løsninger på tidsregistrering og stempelure til forskellige priser. Inde på hjemmesiden dktid kan du læse mere og se det store udvalg, eller du kan læse med her hvor du kort bliver introduceret til Dan-Time og deres udvalg. 

Forskellen på tidsregistreringssystem og stempelure

Den største forskel på disse to er simpelt: Den ene er automatiseret og den anden er manuel. Et tidsregistreringssystem kører via internettet, terminaler eller mobilen, og dataen fra hvornår dine medarbejdere checker ind og ud bliver automatisk opsamlet og sat ind i nemme og simple statistikker og tabeller. 

Et stempelur er derimod en enkel løsning hvor dine medarbejdere fysisks stempler ind på arbejdspladsen, og herefter kan disse stempelkort blive indsamlet og anvendt til at indsamle data til lønudbetaling. 

Mange grunde til at vælge Dan-Time

Med mere end 30 års erfaring står Dan-Time klar med mange løsninger og god service, rådgivning og vejledning. Der er intet krav om fast månedligt abonnement, og du vælger selv hvilke funktioner du vil have, og det er kun disse du betaler for. 

Dan-Time står for at installere systemet for jer, om vil være klart fra første dag. Du kan vælge mellem en lang række forskellige funktioner, baseret på din virksomheds behov, såsom løntillæg, overenskomster, flexregler, fraværstyper, og så videre. 

Dan-Times system kan anvendes af alle typer virksomheder

Du vil kunne finde løsninger hos Dan-Time som spænder bredt, lige fra terminaler i produktionen eller administrationen, løsninger på telefonen eller via SMS, eller ved brug af web interface. 

Uanset formål, branche, lokation og virksomhedsstørrelse vil du altså kunne finde et system som vil kunne fungere for din virksomhed. 

Du kan kontakte Dan-Time inde på dktid til en uforpligtende samtale om dine muligheder og de løsninger, som Dan-Time kan byde på. 

Læs også hos mft2.dk.